​Obavijest strankama vezano za organizaciju rada Državnog zavoda za mjeriteljstvo za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2

Slika /slike/1. pravo na pristup.jpg

Sukladno Odluci o stavljanju van snage Odluke Vlade Republike Hrvatske o organizaciji rada tijela državne uprave za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 od 7. svibnja 2020. godine, Uputi Ministarstva uprave za rad tijela državne uprave u vezi s pojavom bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 od 7. svibnja 2020. godine, Državni zavod za mjeriteljstvo obavlja sve poslove iz svoje nadležnosti.
Za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 obavlja se i neposredni rad sa strankama uz prethodnu najavu elektroničkim ili telefonskim putem, ukoliko zahtjev stranke nije moguće riješit bez prisutnosti iste.

Slijedom  navedenog, upućuju se građani, odnosno pravne i fizičke osobe da se ovom tijelu obraćaju elektroničkim putem ili telefonski:
 
sve službene e-mail adrese i telefonski brojevi Državnog zavoda za mjeriteljstvo su u uporabi i mogu se naći na internet stranici Državnog zavoda za mjeriteljstvo, na slijedećoj poveznici: https://dzm.gov.hr/kontakti/84 

Pisane vijesti