Obavijest strankama vezano za organizaciju rada za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2

Obavijest strankama vezano za organizaciju  rada  Državnog zavoda  za  mjeriteljstvo za  vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2
 
Sukladno Odluci Vlade Republike Hrvatske od 19. ožujka 2020., preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog stožera civilne zaštite, za vrijeme trajanja epidemije bolesti COVID-19, Državni zavod za mjeriteljstvo neće neposredno raditi sa strankama, osim ako je to nužno. 
 
U slučaju ako je to nužno tada se dolazak mora unaprijed najaviti i dogovoriti s nadležnim službenikom Državnog zavoda za mjeriteljstvo.
 
Slijedom  navedenog, upućuju se građani, odnosno pravne i fizičke osobe da se ovom  tijelu obraćaju elektroničkim putem ili telefonski:
 
sve službene e-mail adrese i telefonski brojevi Državnog zavoda za mjeriteljstvo su u uporabi i mogu se naći na internet stranici Državnog zavoda za mjeriteljstvo, na slijedećoj poveznici: https://dzm.gov.hr/vijesti/hitni-kontakti/567 (HITNI KONTAKTI).
 

Pisane vijesti